Ασκληπιείο Σποράδων . Asclepeion of Sporades

Ιδιωτικό Πολυϊατρείο Σποράδων

Ασκληπιείο Σποράδων, Χώρα Σκόπελος, Περιφερειακός, 37003

Επαληθευμένος ιδιοκτήτης
Απευθείας κρατήσεις με τους ιδιοκτητες
Προβολή με την άδεια του ιδιοκτήτη

ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ. Ιδιωτικό Πολυϊατρείο και Διαγνωστικό κέντρο στην Σκόπελο με εξειδικευμένες Ιατρικές Υπηρεσίες και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας.


Το ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ είναι μια πρωτοποριακή μονάδα πρωτοβάθμιας περίθαλψης που παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, με ανταπόκριση 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, εξυπηρετώντας τόσο τους μόνιμους κατοίκους του νησιού αλλά και τους επισκέπτες που επιλέγουν το όμορφο νησί της Σκοπέλου για τις διακοπές τους. Έχει άριστους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς και ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Στο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ έχετε τη σιγουριά ότι θα απολαμβάνετε την καλύτερη φροντίδα, όποτε χρειαστεί να επισκεφτείτε γιατρό, να πραγματοποιήσετε διαγνωστικές εξετάσεις, ή να αντιμετωπιστεί ένα επείγον περιστατικό. Ακόμη και στα πλέον απαιτητικά περιστατικά τα οποία χρήζουν άμεσης διακομιδής το ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ έχει την λύση, εφόσον φροντίζει για την αεροδιακομιδή του ασθενούς από το ελικοδρόμιο της Σκοπέλου, ώστε μέσα σε μία ώρα περίπου να βρίσκεται σε Νοσοκομειακό περιβάλλον υψηλού επιπέδου και να λάβει την φροντίδα που χρειάζεται, φυσικά πάντοτε με αίσθημα υψηλής επαγγελματικής ευθύνης, σεβασμό, αξιοπρέπεια και εχεμύθεια.

Επιπλέον το ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ μέσω του δικτύου συνεργασιών του με Διεθνείς Ασφαλιστικές Εταιρίες και Ταξιδιωτικές Ασφάλειες των αλλοδαπών τουριστών, δίνει την δυνατότητα της άμεσης περίθαλψης χωρίς να χρεώνεται ο ασθενής που έχει ασφαλιστική κάλυψη.


Για οποιοδήποτε θέμα υγείας,  θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε απαντώντας στο τηλ.+302424024500


Πρόγραμμα Ειδικών Ιατρών


Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε το μηναίο πρόγραμμα επισκέψεων

Ώρες λειτουργίας


ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


Ώρες λειτουργίας: Θερινό ωράριο σε ισχύ από 15-05 έως 15-09 : Καθημερινά  08:00 π.μ. – 21:00 μ.μ.


Διαθεσιμότητα όλο το 24ωρο στο τηλ. 00302424024500


Πραγματοποιούνται και επισκέψεις κατ’ οίκον σε Γλώσσα, Ελιος Νεο Κλήμα και Σκόπελο.

skopelosbeachreadingbooksgreecegallery40

Η  επικοινωνία με το Skopelosweb.gr είναι διαθέσιμη μονο για γενικές πληροφορίες.

 

Για κρατήσεις, ερωτήσεις διαθεσιμότητας ή άλλες υπηρεσίες σας παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων / επιχειρήσεων.

skopeloswebsitelogoblack.png
skopeloswebfacebook.jpg
instangramskopelosweb.jpg

© https://skopelosweb.gr/ ΝΗΣΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ | Τοπική ιστοσελίδα 1999 - 2021. All rights reserved.