Επαληθευμένος ιδιοκτήτης
Απευθείας κρατήσεις με τους ιδιοκτητες
Προβολή με την άδεια του ιδιοκτήτη

Μαριν Σερβις . Skopelos Marine Service

Skopelos Marine service Βάρκες για ενοικιάση

Γιάννης Φωτόπουλος , Πάνορμος, 37 003

Skopelos Marine Center ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΝΟΡΜΟΣ ΒΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΩΛΗΣΗ


βάρκες για ενοικίαση Σκόπελος Σποράδες βάρκες βάρκα εκδρομή παραλία παραλίες αιγαίο νοικιάστε βάρκα


Βάρκες για ενοικίαση στη Σκόπελο στον Πάνορμο πληροφορίες Γιάννης Φωτόπουλος


Νοικιάστε βάρκες για όλη την διάρκεια των διακοπών σας στη Σκόπελο ή για μικρότερο χρονικό διάστημα.


Έχοντας βάρκα στην παραλία του Πανόρμου στη Σκόπελο δίνεται την δυνατότητα στους εαυτούς σας να εξερευνήσετε τις δεκάδες παραλίες και αμμουδιές.


Εμείς θα φροντίσουμε να σας περιμένει ο τύπος της βάρκας που θα έχετε επιλέξει στον Πάνορμο.

Με τη βάρκα θα έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε καταπληκτικές - μη προσβάσιμες με άλλο τρόπο - παραλίες και να χαρείται τον ήλιο και την θάλασσα και γιατί όχι να ανακαλύψετε την ιδιωτική σας παραλία.


Εαν δεν θέλετε να είστε εσείς ο καπετάνιος υπάρχει οργανωμένη υπηρεσία για μεταφορά στις παραλίες στην ώρα που θέλετε να αναχωρήσετε και να επιστρέψετε.


Επίσης οργανώνονται εξορμήσεις με βάρκες και νυχτερινές περιηγήσεις, για ψάρεμα καλαμάρια, με προυπόθεση να έχετε άδεια αλιείας (κάτι που γίνεται εύκολα στο λιμεναρχείο Σκοπέλου με κάποιο μικρό αντίτιμο, 2 φωτογραφίες, διαβατήριο η ταυτότητα εντός 1 ημέρας).

COMPASS NUOVA 30 HP ΜΕΧΡΙ 6 ΑΤΟΜΑ ELECTRICAL POWER-TRIM


Νοικιάστε βάρκα για όλη την διάρκεια των διακοπών σας με προ κράτηση με το κατάλυμα επιτυγχάνοντας μεγάλες εκπτώσεις ελαττώνοντας το κόστος των διακοπών.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας παρακαλώ δώστε προσοχή στο οτι η ασφάλεια δεν καλύπτει ζημίες στην προπέλα, την μηχανή, την απώλεια εξοπλισμού και για την προσωπική ασφάλεια. Τα καύσιμα δεν συμπεριλαμβάνονται στην συνολική τιμή της βάρκας.


Κρατήσεις για παραπάνω ημέρες μετά απο συμφωνία (extra τα καύσιμα):


Ελάχιστη προκαταβολή 2 ημέρες σε αριθμό λογαριασμού.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


1. Το σκάφος επιστρέφεται το αργότερο στις 19:00 2. Απαγορεύεται η χρήση οινοπνεύματος και τοξικών ουσιών 3. Ο μισθωτής παρέλαβε τα σωστικά και πυροσβεστικά μέσα, που βρίσκονται στο πλωτιαίο ντουλάπι του σκάφους και αναλάμβάνει κάθε ευθύνη από την Λιμενική Αρχή 4. Ο μισθωτής επιβαρύνεται για τα καύσιμα 5. Απαγορεύεται η απομάκρυνση απο τη νήσο Σκόπελο 6. Ο μισθωτής ευθύνεται έναντι του εκμισθωτή για οποιαδήποτε υλική ζημιά στο σκάφος μεχρι του ποσού προς τρίτους των 300 ευρώ.


ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ


ΒΑΡΚΑ ΜΕ 30 ΜΗΧΑΝΗ . ΜΕΧΡΙ 6 ΑΤΟΜΑ. ΜΑΙΟΣ , ΙΟΥΝΙΟΣ, ΙΟΥΛΙΟΣ, ΣΕΠ 50 ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ + ΟΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ. + ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ


ΑΥΓ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Skopelos island Greece Skopelosweb.gr Facebook
  • Skopelosweb.gr Instagram

Η Επικοινωνία είναι διαθέσιμη μονο για γενικές πληροφορίες. Για κρατήσεις ή άλλες υπηρεσίες επικοινωνήστε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων.

© https://skopelosweb.gr/ ΝΗΣΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ | Τοπική ιστοσελίδα 1999 - 2020. All rights reserved.