Μερκούριος . Mercurius

Μπαρ Cocktail Bar

Γιάννης Αστεριάδης, Σκόπελος Χώρα

Το Mercurius Bar Gallery είναι το μοναδικό μπαρ με εκπληκτική βεράντα με θέα πάνω από το λιμάνι της Σκοπέλου, που προσφέρει παγκόσμια μουσική, μια μεγάλη ποικιλία από κοκτέιλ, ενώ φιλοξενεί πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις τέχνης και συναυλίες μουσικής.


Το Mercurius Bar άνοιξε τον Ιούλιο του 1997 στο νησί της Σκοπέλου. Από τότε, κάθε καλοκαίρι είναι το πιο δημοφιλές στέκι του νησιού. Μουσική που σε ταξιδεύει σε όλη την υδρόγειο και κοκτέιλ που θα σας ενθουσιάσουν, είναι οι οικοδεσπότες σας στη βεράντα με θέα στο παλιό λιμάνι της πόλης της Σκοπέλου.

Το 2011 η Γκαλερί δημιουργήθηκε, με στόχο την προώθηση της τέχνης των Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, που ζουν, εργάζονται και είναι εμπνευσμένοι από την ομορφιά και την μοναδικότητα του νησιού. Στη συνέχεια δημιουργήθηκε το Μερκουρίος Gallery Bar που φιλοξενεί διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις από τη ζωγραφική και τη γλυπτική.

Το Mercurius Bar Gallery ανοίγει κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Πάσχα και κλείνει στο τέλος του Σεπτεμβρίου.


Το Mercurius Bar Gallery βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης της Σκοπέλου.

Η  επικοινωνία με το Skopelosweb.gr είναι διαθέσιμη μονο για γενικές πληροφορίες. Για κρατήσεις, ερωτήσεις διαθεσιμότητας ή άλλες υπηρεσίες σας παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων τα τηλέφωνα των οποίων βρίσκονται λίγο πιο πάνω.

  • Skopelos island Greece Skopelosweb.gr Facebook
  • Skopelosweb.gr Instagram

© https://skopelosweb.gr/ ΝΗΣΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ | Τοπική ιστοσελίδα 1999 - 2020. All rights reserved.