ΣΚΟΠΕΛΟΣ 
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

Η Σκόπελος διαθέτει νυχτερινή ζωή σχεδόν για όλα τα γούστα.

Η διασκέδαση στη Σκόπελο με τα λίγα αλλά ζωντανά club, τα μαγαζιά με ελληνική και ξένη μουσική , τα ρεμπετάδικα της και κυρίως τα μικρά αλλά πανέμορφα μπαράκια της, σας εγγυώνται ότι δεν πρόκειται να βαρεθείτε ( εκτός και αν σας αρέσει το clubbing καθώς υπάρχουν μόνο 2-3 club στο νησί ).

 • Μερκούριος . Mercurius

  Μπάρ

  Cocktails

  Μουσική

  Cocktail Bar Gallery

  Σκόπελος Χώρα

 • Πθαράκια. Ptharakia

  Εσπρέσσο Cocktail bar

  Espresso Coctail bar

  Γλώσσα, Σκόπελος

Προτάσεις

Σκόπελος διασκέδαση, μπαρ, καφετέριες, ζωντανή μουσική, ρεμπετάδικα και άλλα στη Σκόπελο, 

Σκόπελος Διασκέδαση. Παρόλο που πρέπει να γίνουν πολλές βελτιώσεις στο θέμα της διασκέδασης και να αφεθούν τα μαγαζιά να δουλεύουν χωρίς περιορισμούς στο ωράριο εργασίας τους, μπορούμε να πούμε ότι έχετε αρκετές επιλογές για να περάσετε πολύ καλά, ησυχες μεν αλλα αρκετά σημεία, πάνω απο όλα καλή διάθεση.

Λοιπόν πιο αναλυτικά θα μπορέσετε να βρείτε λίγους χώρους όπου θα ακούσετε ρεμπέτικη και λαϊκή μουσική (παλαιότερα το ξέρατε ότι τραγουδίστριες όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελένη Τσαλιγοπούλου τα πρώτα χρόνια της καριέρα τους τραγουδούσαν στη Σκόπελο και ήταν μια μοναδική περίοδος για το νησί τότε που ο κόσμος γλεντούσε). Είναι λοιπόν σίγουρο ότι θα απολαύσετε και θα ακούσετε ρεμπέτικα τραγούδια συνοδεύοντας το κρασί σας με εξαιρετικά μεζεδάκια.

Αναζητήστε λοιπόν τον κύριο Καλαφάτη , τον κ. Μητρέτζη , την κα Ελένη Καπηλίδου στο εστιατόριο η Καρυδιά, τον Παναγιώτη Αστεριάδη , τον Αναστάσιο Φάλκο και άλλα μουσικά σχήματα που κατά καιρούς παίζουν σε μαγαζιά και εστιατόρια του νησιού και να επισκεφθείτε οπωσδήποτε κάποιο βράδυ τον γνωστό Ρεμπέτη Γιώργο Ξηντάρη στο Κάστρο της Σκοπέλου στο μαγαζί του Ανατολή.

Για αυτούς που ξέρουν οι νυχτερινές διαδρομές ξεκινούν με ένα ποτό στα λίγα αλλά όμορφα μπαράκια (με χρώμα) και τις καφετέριες.

Πολλοί χαρακτηρίζουν το νησί τζαζ και πραγματικά υπάρχουν αρκετοί χώροι με το ανάλογο κλίμα.

Σημειώστε μερικά μαγαζιά που αξίζει να επισκεφτείτε αν και δεν είναι μόνο αυτά,

Μερκούριος, Οιωνός (Blue Bar), Λα κώστα / La Costa, Πλάτανος Jazz Bar, Pablos, Βράχος, Βεράντα, Θάλασσα, Κήπος, Σουέλ, Παραπόρτι, Screw Driver, Ptharakia, Μονόγραμμα.

Άνεμος, Εν Πλώ, Καράβια, Ντόκος, Metro, Γλίστρα στη Γλώσσα κα

 

Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά όπως Μπαραμάρες, Γαρύφαλλος Διεθνές, Γκικας, Αμβροσία, Σκόπελος Κοράλι που προσφέρουν γλυκά και καλό καφέ.

Η  επικοινωνία με το Skopelosweb.gr είναι διαθέσιμη μονο για γενικές πληροφορίες. Για κρατήσεις, ερωτήσεις διαθεσιμότητας ή άλλες υπηρεσίες σας παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων τα τηλέφωνα των οποίων βρίσκονται λίγο πιο πάνω.

 • Skopelos island Greece Skopelosweb.gr Facebook
 • Skopelosweb.gr Instagram

© https://skopelosweb.gr/ ΝΗΣΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ | Τοπική ιστοσελίδα 1999 - 2020. All rights reserved.